Laat je voeten zien

Doe mee en win!

Hansaplast Mooie Voetenwedstrijd

 

Ga de uitdaging aan om je voeten in topvorm te krijgen en maak kans op een verzorgd weekend naar Londen met Eurostar waar je gaat winkelen in de grootste schoenenwinkel ter wereld!

Met de zon komen ook onze voeten weer tevoorschijn. Bye bye lange laarzen en dichte schoenen, hello modieuze hakjes en zomerse slippers! Je voeten mogen gezien worden en verdienen een goede verzorging. 

Met de producten en tips van Hansaplast Foot Expert zijn je voeten in no-time klaar om mee te doen aan de ‘Hansaplast mooievoetenwedstrijd’! Maak kans op een shoppingtrip naar Londen en andere fantastische prijzen zoals een luxe voetbehandeling bij SOAP Treatment Store en een Hansaplast Foot Expert pakket.

Hoe werkt het?

Schrijf je in en upload de mooiste en meest originele foto van je voeten. Je kunt je mooieverzorgde voeten bijvoorbeeld in het gras, op het strand of tussen de bloemen fotograferen. Laat je creativiteit de vrij loop!Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eurostar is de hogesnelheidstrein die het Europese vasteland met Londen verbindt. Eurostar brengt je in minder dan 2 uur vanuit Brussel-Zuid naar St Pancras International, zijn prachtige eindstation in hartje Londen. Dankzij gemakkelijke aansluitingen met andere treinoperatoren is de trein een zeer comfortabele manier om Londen vanuit Nederland te ontdekken. Meer info over Eurostar op www.eurostar.nl
Geniet van een luxe verblijf inclusief ontbijt en high tea in het hart van het winkel-gebied van Londen. Het 4* boutique hotel Park Plaza Sherlock Holmes combineert moderne elegantie met een traditionele uitstraling.
Klik hier voor meer informatie.
Terug naar het begin

Neem voor meer informatie over Hansaplast producten contact op met de Hansaplast Hotline (0900-2075020, ca. €0,10/min).
Lees altijd eerst de gebruiksinstructies die in de verpakking van onze producten zitten.