Hansaplast Anti-Eelt Intensieve Crème met 20% Urea bevat de innovatieve combinatie van het zeer effectieve, eelt verminderende concentraat Urea en de Aquaporin technologie

1. Waarom Urea?

Urea is een natuurlijke stof die voorkomt in de bovenste huidlagen van onze huid. Deze stof heeft een belangrijke rol in het handhaven van het zogenaamde lichaam vochtigheidsfactor (Natural Moisturizing Factor). Urea leent vocht aan de huidcellen en houdt de huid glad en soepel. Door zijn hydraterende werking helpt het de huid haar elasticiteit te behouden. Het helpt ook de huid om haar capaciteit om vocht op te slaan te verhogen, en stabiliseert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. In hogere concentraties heeft Urea bovendien een keratolytische eigenschap, het verzacht de eeltlaag zodat deze eenvoudig kan loslaten. De natuurlijke en zeer effectieve vochtinbrengende urea biedt langdurige en intensieve hydratatie, hetgeen zal bijdragen aan vermindering van eelt en zeer droge huid. Voet crèmes met urea, zoals Hansaplast Anti-Eelt Intensieve Crème met 20% Urea, zal helpen om eelt, droge en ruwe huid van de voeten te verhelpen en hydrateren om ze weer zacht en soepel te maken.

2. Waarom Aquaporin Technologie?

De Aquaporin Technologie staat voor een effectieve hydratatie van de huid, zelfs in de diepere epidermale huidlagen. Het is gebaseerd op gluco-glycerol: dit ingrediënt activeert het huideigen vocht netwerk door het bevorderen van de aanmaak van waterkanaaltjes (aquaporines). Aquaporines geven ondersteuning aan een optimale vochtverdeling binnen de opperhuid.