Blaren zijn vervelend en kunnen erg pijnlijk zijn, zeker als ze op een plek zitten die veel in beweging is. Iedereen kent het wel, het vervelende gevoel van een blaar op je voeten als je een lange wandeling hebt gemaakt. Blaren zijn niet gevaarlijk, maar je moet wel oppassen. Moet je een blaar wel of niet doorprikken? Als een blaar openbreekt, voel je verlichting omdat de druk is afgenomen. Echter, de onbeschermde huid onder een kapotte blaar is gevoelig voor infecties. Met goede pleisters voor blaren voorkom je veel ellende en je voelt onmiddellijke verlichting. Hansaplast heeft ze voor je op voorraad, in een aantal soorten en maten.

Hoe werkt een pleister voor blaren?

Een belangrijke factor bij onze blarenpleister werking is de hydrocolloïde technologie, die zorgt voor een snellere genezing. De hechting van de pleisters is zeer goed. Onze blaarpleisters blijven tot wel 48 uur goed vastzitten en zijn ook waterbestendig. Douchen met pleisters is dus geen enkel probleem. Als je graag sport, hoef je ook niet bang te zijn dat je pleister losraakt door het zweten. Wanneer je een pleister niet op de juiste manier aanbrengt, kunnen er ribbels ontstaan die de werking van de pleister tenietdoen. 

Terug naar het begin

Soorten pleisters voor blaren

Een goede blarenpleister werking is ook afhankelijk van de grootte van je blaar en de grootte van de pleister die je erop aanbrengt. Hansaplast levert ze in diverse maten. De kleine maat is geschikt voor kleine blaren en kan ook erg goed werken bij blaren tussen je tenen. Je kunt na het aanbrengen gewoon je teenslippers weer aan. Voor vervelende blaren op je voeten en je hiel gebruik je de grote blaarpleisters. Het komt helaas ook wel eens voor dat je meerdere blaren naast elkaar hebt, of een hele grote. Vaak vind je ze op je voetzolen of op je hiel. Voor deze blaren is de extra grote maat bij uitstek geschikt. Wellicht ten overvloede, als je brandblaren hebt, gebruik dan onze speciale producten voor brandwonden.

Terug naar het begin

Bestel blarenpleisters online!

Ga je binnenkort op vakantie en ben je van plan veel te wandelen? Zorg dat je altijd voldoende pleister voor blaren bij je hebt. Wees verstandig en leg ook een voorraadje aan voor thuis. Je kunt onze blaarpleisters eenvoudig en snel online bestellen bij Hansaplast. Kijk ook zeker eens naar onze andere producten op het gebied van wondverzorging. Wandelaars doen er goed aan om ons assortiment voetverzorging te bekijken of een blik te werpen op onze sportbandages. Al meer dan 125 jaar levert Hansaplast innovatieve en toonaangevende producten van bewezen kwaliteit.

Terug naar het begin

Blarenpleisters - Bekijk alle blaarpleisters | Hansaplast

Blaren zijn pijnlijk en lastig. Heb je een blaar, gebruik dan onze blarenpleisters voor een snellere genezing. Bekijk onze blaarpleisters online bij Hansaplast.