Image

Ons Bedrijf

1 min. leestijd
Toon meer

Beiersdorf biedt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Elke dag. En overal ter wereld.

Jouw wensen staan voor ons voorop. Daarbij gaat onze aandacht voortdurend uit naar een betrouwbare kwaliteit en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Beiersdorf is een zelfstandige dochteronderneming van de wereldwijd opererende Beiersdorf AG in Hamburg. Beiersdorf Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland van A-merken, zoals NIVEA, Eucerin, Labello and Hansaplast.

In Nederland werken ongeveer 80 mensen mee aan het succes van de onderneming. Onze bedrijfscultuur is open, eerlijk en respectvol. Wij ontwikkelen ons bedrijf met toewijding en passie, leiderschap en teamgeest. Zo werken wij aan een uitbreiding van onze marktpositie.

Wereldwijd zijn wij sterk aan het groeien. Wij richten ons op groeimarkten, zoals Azië, Zuid-Amerika en Oost-Europa en dan met name op landen als Rusland, Brazilië en India.

 

* Bron: Euromonitor International Limited, Hansaplast als wereldwijde merknaam in de categorie wondpleisters gebaseerd op de gecombineerde omzet (waarde) van West en Oost Europa, 2011)

Verwante artikelen