Image

Warmtepleisters tegen pijnklachten – Ontdek de warmte gevende Spiral Heat pleisters van Hansaplast!

2 min. leestijd
Toon meer

 

Vind goede warmtepleisters tegen pijnklachten

Pijnlijke gewrichten kunnen een domper zijn op een mensenleven. Alle leuke dingen worden namelijk zwaarder wanneer bijvoorbeeld je rug of nek gaat opspelen. Toch raden deskundigen aan om bij last van gewrichten vooral in beweging te blijven. Zo houd je namelijk je knieën, ellebogen, polsen, rug en nek zo soepel mogelijk. Daarnaast kun je een warmtecompres op de pijnlijke plek leggen. Maar eenvoudiger en bovendien effectiever is het om een warmtepleister op je rug, nek of een ander gewricht te plakken. Deze kun je namelijk dankzij een speciale technologie ook goed dragen tijdens het bewegen.

Profiteer van de nieuwe SpiroTherm-technologie

Om mensen met gewrichtsklachten weer meer bewegingsvrijheid te geven zijn er speciale pleisters ontwikkeld met de zogenaamde SpiroTherm-technologie. Door spiraalvormige cellen bieden deze pleisters een uitzonderlijke 2D- en 3D-flexibiliteit. Als je beweegt dan strekken ze mee met de natuurlijke contouren van jouw lichaam. Tegelijkertijd geven ze een aangename warmte af precies op de plek waar het nodig. Op deze wijze heeft u dus altijd een warmtecompres op de juiste plaats. De warme pleisters hebben bovendien een innovatief kleefpatroon dat voor een optimaal huidcontact zorgt. Hierdoor is een effectieve warmteoverdracht mogelijk die twaalf uur lang een gerichte pijnverlichting geeft. Deze pleisters zijn dus ideaal wanneer je bijvoorbeeld last hebt van pijn en/of rug of indien nek- en schouderklachten opspelen. Zo kun je dus toch tennissen, fietsen of wandelen zonder dat de pleister irriteert doordat hij verschuift. Daarnaast zijn ze gemaakt van zacht materiaal en vallen ze niet op. Overigens kun je dergelijke pleisters ook gebruiken voor andere gewrichten.

Image

Ontdek warmte pleisters specifiek voor rug- en nekklachten

Image

Voor de nek en rug heeft Hansaplast speciaal de Spiral Heat flexibele warmtepleisters ontwikkeld. Door de juiste vorm en grootte blijven deze pleisters op hun plaats. Ongeacht welke activiteit je uitvoert. Zo kun je met een speciale warmtepleister voor je rug toch met plezier de sport beoefenen waar je blij van wordt. En hoef je bij gewrichtspijn je actieve leven niet op te geven. De pleisters blijven namelijk de hele dag op hun plek ongeacht de activiteit. Overigens passen deze pleister behalve op een rug of nek ook op een heup of schouder.

Warme pleisters voor kleinere gewrichten

Naast een warmtepleister voor rug en nek bestaat er ook nog een andere variant: de Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Multipurpose. Deze hebben het juiste formaat en ontwerp voor gewrichten en spieren zoals kuiten en hamstrings. Ook kun je ze gericht op een pijnlijke spier plakken. Dus blijf niet langer met pijnklachten rondlopen en laat je helpen door de slimme Spiral Heat-pleisters van Hansaplast!

Verwante producten