Welkom in de nieuwe online-wereld van Hansaplast, een van 's werelds meest vertrouwde merken voor wondverzorging dat u slimme producten, oplossingen en innovaties biedt. Bij Hansaplast willen wij dat u geniet van uw dagelijkse, actieve leven zonder u te veel zorgen te maken over de kleine ongemakken. Ontdek wat u daartegen kunt doen, of het nu gaat om een blaar op uw voet of om een klein wondje, een verstuikte enkel of rugpijn. Onze secties met Directe Hulp geven u snelle en betrouwbare antwoorden met wat speciale deskundige tips. Blader hier doorheen en kom meer te weten over wondverzorging, voetverzorging en hoe u gezond kunt blijven tijdens sport en activiteiten in de sectie Advies, Tips & Verzorging die wij voor u hebben gemaakt. Klik verder en vind inspiratie voor de eisen van uw drukke leven.

Hulp bij kleine ongemakken

Het leven verloopt niet altijd gladjes, maar wij hebben ons tot taak gesteld om u op de been te houden, ongeacht wat er gebeurt: voor bijna elk klein ongemak heeft Hansaplast een passende behandeling. U zult verbaasd zijn over wat wij hebben ontwikkeld om uw leven gemakkelijker te maken: ontdek hoe u littekens kunt voorkomen of verminderen, hoe Hansaplast Foot Expert producten u kunnen helpen om eelt te verwijderen, hoe blaarpleisters ervoor zorgen dat u kunt blijven lopen enz. Klik verder en ontdek veel andere mooie innovaties die uw huid, uw voeten of uw gewrichten helpen om gezond te blijven.

 

Nieuwe Range Hansaplast

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Terug naar het begin

Hansaplast – Ervaring en bekwaamheid

Wie is Hansaplast eigenlijk?

Wij zijn het gezondheidszorgmerk van Beiersdorf, een van de vooraanstaande bedrijven voor huidverzorging wereldwijd, gevestigd in Hamburg, Duitsland. Hansaplast heeft het ver gebracht sinds de eerste Beiersdorfpleister, die wij in 1882 ontwikkelden, toen Paul Beiersdorf het octrooi voor de eerste pleister kreeg. Het begin van een doorlopend succesverhaal, aangestuurd door vooruitgang, kwaliteit en innovatie.

Wij zorgen al ruim een eeuw lang
voor wond- en huidverzorging

Ruim 125 jaar lang heeft Beiersdorf ervaring en kennis op het gebied van wondverzorging opgedaan, en meer recent ook op het gebied van activiteitenondersteuning en de behandeling van spierpijn, en streeft sindsdien altijd naar verbetering van wondgenezing en huidverzorging.

Het Beiersdorf hoofdkantoor in Hamburg
Waar onze ideeën vandaan komen: van ons centrum voor onderzoek en ontwikkeling dat ook in Hamburg is gevestigd.
Terug naar het begin

Kwaliteit als criterium

Tegenwoordig is Hansaplast - opgericht in 1922 - een van de meest vertrouwde pleistermerken in Europa. Sinds de oprichting staan de Hansaplast producten internationaal bekend om hun uitstekende kwaliteit. Meer dan 200 geteste producten en innovaties worden wereldwijd verkocht. Van Duitsland tot Chili en van het Verenigd Koninkrijk tot Australië onder de merknamen Hansaplast, Elastoplast en Curitas. Naast pleisters en wondverband omvat het productassortiment innovatieve producten die oplossingen bieden voor voetproblemen, sportblessures, pijn en verrekkingen.
Een wereldwijd merk waarop u en uw hele gezin kunnen vertrouwen, omdat Hansaplast u moderne oplossingen van zeer goede kwaliteit biedt voor de behoeften en kleine ongemakken van het dagelijkse leven.

Terug naar het begin

Een merk waarop u kunt vertrouwen

Innovatie en traditie gecombineerd

Hoe zijn we van één kleine pleister uitgegroeid tot dit alles? Innovatie en onderzoek zijn altijd de kern van de activiteiten van Hansaplast geweest, waarbij traditie wordt gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen: de wetenschappelijke en cosmetische knowhow die wij bij Beiersdorf in ruim 125 jaar hebben opgebouwd op het gebied van huidverzorging, wondverzorging en tape is iets wat in elke Hansaplast pleister zit die wij ontwikkelen. Dit is iets waar onze klanten op kunnen vertrouwen en waar zij elke dag baat bij hebben.

Waar wij naar streven:
INNOVATIE en SUPERIORITEIT

Onderzoek en het gebruik van de nieuwste technologieën zorgen voor producten van de hoogste standaard die voldoen aan de individuele verzorgingsbehoeften van consumenten. Wij komen altijd tegemoet aan de eisen van een continu veranderende wereld en streven naar innovatie en superioriteit in alles wat wij doen.

Constant op zoek naar innovaties: Onze wetenschappers aan het werk in Hamburg
De snelle Wondgenezing pleisters worden aandachtig bestudeerd
Terug naar het begin

Onze geschiedenis

Historische funderingen van een modern bedrijf:
ontdek in één oogopslag de belangrijke hoogtepunten en mijlpalen in de geschiedenis van meer dan 125 jaar gezondheidszorg van Beiersdorf.


Deze website is ontworpen om algemene informatie te bieden en vormt op geen enkele wijze een vervanging voor medisch of professioneel advies. Voor dergelijk advies dient u contact op te nemen met een arts of specialist van uw keuze. Beiersdorf AG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor acties die worden ondernomen op basis van de informatie op deze website.
Terug naar het begin