Als het moeilijk wordt…

Eindelijk zou Niels de Vries (36) die boomhut in de tuin aanpakken voor de jongens. Hij had de houten planken al opgehaald, nu was het alleen nog maar een race tegen de klok. Hij had nog twee weekenden om het project op tijd af te ronden voor de verjaardag van zijn oudste zoon.

Op een zaterdag ging Niels de Vries aan de slag: assembleren, hameren, boren. Het was erg leuk. Het begon te regenen. Het interesseerde hem vrij weinig. Maar plotseling… een van de lange spijkers schoot in zijn linkerduim en hij was bang dat hij het hele project moest afblazen. De wond bloedde hevig en deed enorm pijn.

ZWARE KLUSSEN -
ZWARE PLEISTER

Niels de Vries wist dat niet alleen een goed uitgeruste gereedschapskist essentieel is om een klus soepel te klaren – de juiste waterdichte pleister ook. Dus probeerde hij Hansaplast Extra Strong Waterproof. Niet alleen was zijn wond nu beschermd, ook kon hij weer aan de slag! Aan het einde van de dag plakte de pleister nog. Zelfs Niels zijn vuile handen waste, wat hij die dag al veel had gedaan, het was hem niet eens opgevallen dat hij nog een pleister op had. Het verjaardagscadeau van zijn zoon was gered!

Waterdichte pleister
© Hansaplast
Waterdichte pleister
© Hansaplast

WAT MAAKT EXTRA STRONG WATERPROOF ZO SPECIAAL?

1. Het is de eerste
textiel pleister die
waterbestendig is

Bezig in de tuin of je auto aan het wassen? Geen probleem. Met Extra Strong Waterproof kan je weer aan de slag met allerlei werk en klusjes, zelfs in contact met water, zonder dat de pleister loslaat. Dankzij de innovatieve Hi-Dry TEX technologie is de pleister voorzien van een speciaal membraam voor een waterdicht en ademend effect tegelijkertijd.

Waterdichte pleister
© Hansaplast

2. Deze waterdichte pleister
blijft plakken!

Erger je je ook aan die dunne pleisters die erg makkelijk loslaten? Dat is het laatste waar je je zorgen over wilt maken als je met je handen werkt. Dat is de reden waarom de extra sterke kleefkracht van Hansaplast Extra Strong Waterproof de pleister op zijn plaats houdt, waar je maar wilt, zo lang je maar wilt! Het maakt niet uit of je een tuinhuisje bouwt of je auto wast – je kan blijven doen waar je mee bezig was.

Waterdichte pleister
© Hansaplast

3. Extra Strong
Waterproof is stevig,
maar ook flexibel

Extra Strong Waterproof is opgebouwd uit verschillende beschermingslagen: het bestaat uit een comfortabel wondkussen, een speciaal membraan laag en een geïmpregneerd textiel laag. Deze maken het materiaal ademend en waterdicht tegelijkertijd. En er is meer: het extra sterke materiaal biedt niet alleen extra sterke bescherming voor je wond of schaafwond, maar is ook flexibel en voelt zeer prettig aan.

Waterdichte pleister
© Hansaplast
Terug naar het begin

HET UNIEKE HI-DRY TEX TECHNOLOGIE: WAT IS HET, HOE WERKT HET

Nu weet je wat de waterdichte pleister doet.

Achter dit alles zit een nieuwe technologie genaamd Hi-DRY TEX.

Hansaplast heeft deze drie-lagen technologie ontwikkeld voor een verbeterde bescherming van (schaaf)wonden en om te voldoen aan de eisen van alledaagse en doe-het-zelf situaties. De Hi-DRY TEX technologie maakt de pleister waterbestendig, ademend en heeft een extra sterke kleefkracht. Dit komt door de geïntegreerde dekking van het geïmpregneerde, extra sterke materiaal en een waterbestendig, doch ademend membraan. Het flexibele materiaal zorgt niet alleen voor optimaal comfort, maar ook voor bescherming tegen vocht en water voor je wond.

Waterdichte pleister

Uw handige doe-het-zelf pleister Extra Strong Waterproof beschermt de wond optimaal en heeft een sterke kleefkracht. De pleister is:

- Waterdicht: je kunt blijven werken met water
- Duurzaam: het zal niet gemakkelijk loslaten
- Ademend: betekent meer comfort
- Flexibel: voldoet aan de dagelijkse behoeftes

en beschikt over een groot, extra absorberend wondkussen voor een optimale bedekking van de (schaaf)wond.

Terug naar het begin

HANSAPLAST EXTRA STRONG WATERPROOF

ExtraStrong

Terug naar het begin

DEZE WATERDICHTE PLEISTER WERKT ECHT!

Wat andere doe-het-zelf klussers zeggen over de nieuwe pleister innovatie

  1. "Zelfs met een hamer of een boor in de hand, deze pleister blijft zitten: Het extra sterke materiaal en extra sterke kleefkracht van Hansaplast Extra Strong Waterproof is gemaakt voor de zwaarste taken. Ik ben overtuigd!" Robert van Dijk, 43

  2. Zelfs nattigheid en vocht vormt voor deze stevige pleister geen enkel probleem. Eigenlijk is dit de eerste pleister die ik ooit gebruikt hebt die waterdicht is. Het deed echt zijn werk toen ik laatst mijn auto stond te wassen.” Luuk de Bruijn, 37
  3. "Sommige van mijn projecten vereisen de grootste precisie, dus het laatste wat ik nodig heb is een pleister die de flexibiliteit van mijn vingers beperken. Hansaplast Extra Strong Waterproof is elastisch en zorgt voor maximale flexibiliteit." Hendrik van Houten, 42
Terug naar het begin

Raadpleeg altijd uw arts als de wond diep is of tekenen van infectie vertoont, zoals roodheid, zwelling of warmte.  
Vraag ook medische hulp als u de wond niet goed schoon kunt maken. Als u diabetes heeft, is een goede wondverzorging van bijzonder belang. Bespreek altijd alle zorgen die u heeft met uw arts en/of pedicure, zelfs voor de verzorging van kleine wondjes en huidbeschadigingen, vooral op uw voeten.
  
Houd er rekening mee dat geen van de bovenstaande tips of aanbevelingen een vervanging zijn voor medisch advies. Lees de gebruiksaanwijzing in de verpakkingen van onze producten altijd zorgvuldig door. Belangrijk: raadpleeg een professional in de zorg in het geval van onzekerheid over de juiste behandeling van uw wond.
  
De informatie op deze website moet niet worden gebruikt om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Dit is geen vervanging voor professionele zorg of advies. Als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt, moet u uw arts raadplegen. Negeer nooit medisch advies en wacht ook niet te lang met het inwinnen daarvan vanwege iets wat u op deze website heeft gelezen.
 
Voor meer informatie over Hansaplast producten kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info.hansaplast@beiersdorf.com. Lees de gebruiksaanwijzing in de verpakkingen van onze producten altijd zorgvuldig door.

Hansaplast waterdichte pleister biedt extra bescherming

Werken met je handen en tegelijkertijd je wond beschermen? Hansaplast biedt extra sterke, waterdichte bescherming in zelfs de meest veeleisende situaties.