Eelt op je voeten? Zet ruwe huid om in glad in drie eenvoudige, effectieve stappen! Met de hulp van de nieuwe Hansaplast Anti-Eelt lijn, bent u snel klaar voor een dagje uit.

Het 3 stappen systeem

1. Hansaplast
ANTI-EELT
2 in 1 Peeling
De schurende werking van de 2 in 1 peeling met krachtige scrub ingrediënten zoals puimsteendeeltjes en natuurlijke steenzout zal je helpen om de dode huid op de ballen en hakken van je voeten te verwijderen. De voedende formule verwijdert eelt, terwijl het de gebieden rondom de dikke en ruwe huid op je voeten verzacht tijdens de tweede actieve fase, en biedt intensieve verzorging met urea en amandelolie.
Eelt voeten

2. Hansaplast
ANTI-EELT
Intensieve Crème
met 20% UREA

Masseer de crème met zijn innovatieve formule goed in je voeten en zolen. Deze crème die 20% van het zeer effectieve eelt verminderende concentraat urea bevat in combinatie met de aquaporin technologie zal eelt verminderen en geeft probleemvoeten het ‘drankje’ dat het nodig heeft. Gebruik het tweemaal per dag, en het zal een langdurige hydratatie van de huid bieden. Zichtbaar resultaat in 4 dagen!*

Eelt voeten

3. Hansaplast
ANTI-EELT
Intensief Serum

Het zeer effectieve concentraat met een hoge concentratie Urea en melkzuur pakt de ruwe deeltjes aan door het losmaken van het “cement” dat de huidlagen bij elkaar houdt. De handige stift applicator zorgt voor nauwkeurige behandeling en verwijdering van specifieke eeltplekken. De vloeibare, transparante formule wordt gemakkelijk geabsorbeerd en is effectief vanaf het eerste gebruik.**

Eelt voeten
*Bron: Dermatologische studie onder 33 respondenten, 91% van de gebruikers geeft aan dat de huid na 4 dagen voelbaar zachter en soepeler is.
**Bron: Dermatologische studie onder 33 respondenten, 73% van de gebruikers geeft aan dat het product effectief is vanaf het eerste gebruik.
Terug naar het begin

Eelt verwijderen van je voeten in 3 effectieve stappen

Eelt voeten

Was en scrub
je voeten met
Eelt Scrub & Verzorging.

Eelt voeten
Verwen je voeten met Anti-Eelt Intensieve Crème met 20% Urea. Zichtbaar resultaat in 4 dagen*.
Eelt voeten

Richt je op hardnekkig eelt of specifieke eeltplekken op je voeten met Hansaplast Herstellende Voetcrème. Effectief vanaf het eerste gebruik**.

*Bron: Dermatologische studie onder 33 respondenten, 91% van de gebruikers geeft aan dat de huid na 4 dagen voelbaar zachter en soepeler is.
** Bron: Dermatologische studie onder 33 respondenten, 73% van de gebruikers geeft aan dat het product effectief is vanaf het eerste gebruik.
Terug naar het begin

Deskundige tip

"Regelmatig gebruik van de Hansaplast Anti-Eelt lijn is de beste manier om je voeten in de beste staat te houden. Ook als je het eelt op je voeten al hebt aangepakt, is het verstandig om de producten te integreren in je dagelijkse routine om je voeten te onderhouden.

"Regelmatig gebuik van Hansaplast Anti-Eelt op de voeten voorkomt lange termijn schade van eelt."

Je voeten zullen je dankbaar zijn door het hele jaar gezond te zijn, en je voorkomt lange termijn effecten van eelt, zoals pijnlijke hielkloven."

Eelt voeten
Dr. Maike Kuhlmann, Research & Development, Beiersdorf AG
Terug naar het begin

Verban eelt succesvol van je voeten met deze producten

Terug naar het begin

Enkele tips om je te helpen met je voetverzorgingsroutine

Voeten hebben de neiging om droger te worden met de leeftijd, hierdoor hebben ze meer aandacht nodig. Geef eelt geen kans – zorg regelmatig voor je voeten. (zie ook: Directe hulp: Droge huid en eelt).
  1. Hou altijd Hansaplast Anti-Eelt 2 in 1 Peeling binnen handbereik van de douche.
  2. Zet de verzorging van je voeten om in een schoonheid ritueel:
    Masseer je voeten terwijl je je voeten hydrateert met Anti-Eelt Intensieve Crème met 20% urea.

  3. Vind een plaats voor je Anti-Eelt Intensieve Crème met 20% urea en Herstellende Voetcrème naast je bodylotion en maak er een gewoonte van om je voeten te verzorgen en hydrateren wanneer je ook de rest van je lichaam doet.
Terug naar het begin

Voor meer informatie over Hansaplast producten kunt u per e-mail (info.hansaplast@beiersdorf.com) contact met ons opnemen. Lees altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing in de verpakkingen van onze producten. Let op dat geen van de bovenstaande tips of aanbevelingen een vervanging zijn voor medisch advies. Lees altijd eerst de gebruiksinstructies die in de verpakking van onze producten zitten. Raadpleeg een professional uit de gezondheidszorg als onze tips niet helpen of indien je een medische aandoening hebt of vermoedt.

Je voeten snel weer eeltvrij! | Hansaplast

In dit artikel leer je hoe je voeten met droge huid en eeltplekken weer zacht en gezond maakt, zodat je ze weer kunt laten zien.