Image

Zorg dat je voeten het hele jaar door fantastisch aanvoelen

3 min. leestijd
Toon meer

Mooi van top tot teen

Wie kent die uitdrukking niet? Maar hoe komt het dan dat onze voeten er qua verzorging en dagelijkse badkamerroutine zo bekaaid vanaf komen vergeleken met ons haar en gezicht? Helaas hebben we meestal pas oog voor onze voeten als ze pijn beginnen te doen of als we ons eraan ergeren hoe ze eruitzien.
Maar bedenk dit eens: onze voeten ondersteunen ons, staan met ons, rennen met ons, springen met ons, sporten met ons. Er wordt zelfs gezegd dat we gedurende ons hele leven 160.000 kilometer op onze voeten afleggen - vind je dan ook niet dat ze wel wat meer aandacht verdienen?

Hansaplast Foot Expert:
Wij helpen je om je voeten er prachtig uit te laten zien en fantastisch te laten aanvoelen

Image

Het is gemakkelijker dan je denkt: we laten je graag zien hoe je het best voor je voeten kunt zorgen, ongeacht hoe je voeten er nu uitzien en hoe oud je bent.
Onder Directe hulp vind je uitstekend advies over veelvoorkomende voetproblemen: hoe je ze kunt behandelen en misschien zelfs helemaal kunt voorkomen. In elk geval hoe je kunt voorkomen dat je er weer last van krijgt. Of het nu om een vervelende blaar gaat of om zweetvoeten in de zomer.

Prachtige voeten
hebben niet per se veel verzorging nodig

Als je regelmatig een kijkje neemt bij onze artikelen, vind je daar advies en nuttige weetjes over hoe je je voeten mooi en gezond kunt houden. Variërend van eenvoudige doe-het-zelf voetverzorging tot deskundig advies en survivaltips voor als je tijdens een stedentrip van hot naar her wandelt en je voeten het flink te verduren krijgen.

En of het nu om handige blaarpleisterdoosjes gaat of om een hightech antitranspiratiespray die 48 uur lang bescherming biedt tegen voetengeur - Hansaplast Foot Expert heeft wellicht exact het juiste product dat ervoor zorgt dat jij je geen moment zorgen hoeft te maken over je voeten. Want zeg nou zelf, je hebt toch wel wat leukers te doen dan je druk te maken over je voeten?

 

Waarom hebben je voeten verzorging nodig?

Ja, voetverzorging gaat verder dan je teennagels een leuk rood of roze kleurtje geven. Denk maar eens aan wat de huid van je voeten te verduren heeft van al het lopen, rondrennen of sporten dat je iedere dag doet!

Zorg voor je voeten - ze zullen je dankbaar zijn!

Image

Misschien heb je wel eens gemerkt hoe wrijving of druk van nieuwe of slecht zittende schoenen vervelende likdoorns of blaren kunnen veroorzaken. Of hoe je, als je je voeten niet regelmatig hydrateert, last kunt krijgen van eelt of andere problemen waarop je niet echt zit te wachten. Door je voeten regelmatig te verzorgen met wat strategische hulp van één of twee producten kun je echter al heel wat van die klachten voorkomen. Het is eigenlijk heel simpel: als je je voeten hydrateert, beschermt en verzorgt, blijven ze gezond en mooi. En wij helpen je daar graag bij.

Deskundig advies over voetverzorging

Interview met dr. Maike Kuhlmann

Image
Dr. Maike Kuhlmann, Research & Development, Beiersdorf AG
We spraken met onze medisch deskundige, dr. Maike Kuhlmann, wetenschappelijk adviseur van Research & Development Healthcare bij Beiersdorf AG, over het assortiment van Hansaplast Foot Expert.

Wat maakt Hansaplast de ideale voetenexpert?

Uiteraard is de gecombineerde knowhow die we bij Beiersdorf hebben qua medische huidverzorging en wondgenezing op zich al uitzonderlijk. Met zo'n achtergrond was het in feite niet meer dan logisch om inzichten en kennis op het gebied van medische huidverzorging en pleisters te combineren tot een eersteklas assortiment voetverzorgingsproducten.

Lees Meer

Wat betekent dat voor mij als consument?

Dat je bij ieder Hansaplast Footcare Expert product altijd de kennis krijgt van 125 jaar ervaring op het gebied van schoonheid en huidverzorging, gecombineerd met de knowhow van pleisters en wondverzorging! Beiersdorf is al jarenlang een pionier wat research betreft en heeft al tal van innovaties op zijn naam staan. En soms kan een technologie die we voor een bepaalde sector hebben ontwikkeld, ook elders worden toegepast: het feit dat wij de eerste waterbestendige pleister hebben ontwikkeld, is iets waar iedere gebruiker van onze blaarpleisters baat bij heeft.
Lees Meer

Hoe bedenkt u innovaties, zoals een voetcrème waar je warme voeten van krijgt?

Ten eerste beginnen we al onze producten door nauwkeurig te observeren welke behoeften er leven onder consumenten. Vervolgens proberen we daarop in te springen. Wat is de optimale oplossing? Dat is de drijfveer achter al onze innovaties. Ook houden we de wetenschap continu in de gaten. We zorgen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van formules en recepten, zodat onze klanten daar als eerste van kunnen profiteren.

Lees Meer

Hoe zorgt u ervoor dat uw producten aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen?

Alle Hansaplast Footcare Expert producten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en uitermate doeltreffend en worden gemaakt met behulp van gepatenteerde technologieën. De huidvriendelijkheid van onze producten is dermatologisch goedgekeurd. De producten van Hansaplast worden voortdurend op hun werking gecontroleerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Uiteraard betekent dat dat ze voortdurend worden getest. Zelfs als de producten al in de winkel verkrijgbaar zijn.

Lees Meer

Kunnen we nog meer producten van Hansaplast Foot Expert verwachten?

Natuurlijk werken we continu aan nieuwe, spannende producten, waarbij we, zoals ik al zei, voortdurend nauwkeurig in de gaten houden waaraan onze klanten behoefte hebben. Er komen dus nog allerlei spannende innovaties!
Lees Meer
Bovenstaande tips en adviezen vervangen medisch advies niet. Lees de gebruikersinstructies op de productverpakking goed. Raadpleeg een medisch specialist wanneer onze tips niet helpen of in het geval dat je verwacht een medische aandoening te hebben.

Verwante artikelen

Verwante producten