Image
0 min. leestijd
Toon meer

Essentieel onderdeel van je sportuitrusting

Of je nu voor het eerst naar de sportschool gaat of als eerste op het sportveld staat, het is belangrijk om voor en na lichamelijke activiteiten voorzorgsmaatregelen te nemen. Met een goede warming-up en de juiste sportproducten zorg je voor een veilig herstel en een sterke terugkeer na verrekkingen, kneuzingen en ernstigere blessures.

Alle braces, kinesiologie tapes, bandages en compressiekleding van Hansaplast zijn ademend, bestand tegen zweten en huidvriendelijk om irritatie te voorkomen. Kies de ondersteuning en behandeling die je lichaam nodig heeft om je prestaties te verbeteren of de pijn te verlichten tijdens herstel.
 

Bij Hansaplast staat veiligheid voorop tijdens het sporten

Sinds 1882 heeft Hansaplast veel ondersteunende producten ontwikkeld. En ook nu is Hansaplast nog steeds toonaangevend op het gebied van sportproducten. Kies voor ondersteuning om blessures te voorkomen, herstel met gewrichtspecifieke braces, zorg voor meer bewegingsvrijheid met kinesiotapes en zelfhechtende bandages of verbeter je prestaties met compressiekleding.
Image
De enkelbrace van Hansaplast kan blessures helpen voorkomen
Naast onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling werken we nauw samen met relevante instituten om ervoor te zorgen dat jij als sporter op de sportproducten van Hansaplast kunt vertrouwen.

De van oudsher aanwezige innovatiekracht toont duidelijk de toewijding van Hansaplast om sportproducten te ontwikkelen die op elke leeftijd eenvoudig aan te brengen zijn. Dankzij Hansaplast kun je ondersteunende sportproducten gebruiken om je prestatie naar een hoger niveau te tillen.
 

Aanbevolen artikelen

Aanbevolen producten