Ontdek de oplossingen voor al je voetverzorgingsbehoeften

Velen van ons vertrouwen op onze voeten om ons van A naar B te brengen. Toch worden diezelfde hardwerkende voeten vaak over het hoofd gezien als het op verzorging aankomt.

Met de voetverzorgingsproducten van Hansaplast kun je je voeten de aandacht geven die ze verdienen. Pak likdoorns en eelt aan, verwijder droge huid van je voeten of behandel zweterige en niet fris ruikende voeten veilig en eenvoudig in de privacy van je huis.

Elk product is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en werkzame materialen waarop je kunt vertrouwen.

Terug naar het begin

Hansaplast houdt je op de been

Sinds 1882 heeft Hansaplast veel baanbrekende producten ontwikkeld. En ook nu is Hansaplast je nog steeds een stap voor als het om voetverzorgingsbehoeften gaat.

Onze meer dan honderd jaar ervaring in wondgenezing en huidverzorging garandeert dat elk voetverzorgingsproduct van Hansaplast doet wat het belooft. Naast onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling werken we nauw samen met relevante instituten om ervoor te zorgen dat onze voetverzorgingsproducten aan de hoogste standaarden op het gebied van genezing en bescherming voldoen. 
 
De van oudsher aanwezige innovatiekracht toont duidelijk de toewijding van Hansaplast om betrouwbare en voor iedereen toegankelijke voetpleisters, voetcrèmes en voetdeodorants te ontwikkelen. Zorg dat je de voetverzorgingsproducten van Hansaplast op voorraad hebt, zodat je ze gelijk kunt gebruiken als je ze nodig hebt.
The soles of two healthy and flexed feet are shown with toes pointing upwards
Met de producten van Hansaplast is het heel eenvoudig om je voeten thuis dagelijks te verzorgen.
Terug naar het begin