Een goede outfit staat voor een goede training

Als je je comfortabel en zelfverzekerd voelt over hoe je er tijdens het sporten uitziet, is het een stuk waarschijnlijker dat je de motivatie zult opbrengen om überhaupt te gaan fitnessen of hardlopen. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan fitnessoutfits en schoenen die je met plezier zult dragen. Een comfortabele, stijlvolle, fris ruikende outfit kan je helpen het maximale uit jezelf te halen!

Altijd frisse schoenen met Hansaplast Deo Silver Balls

Misschien wel de belangrijkste beslissing voor je outfit zijn de schoenen. Dit geldt vooral voor hardlopers, maar een goed passend, geschikt paar schoenen is essentieel ongeacht welke vorm van lichaamsbeweging je verkiest. Het is misschien lastig een online koopje te laten liggen, maar specialisten in hardloopwinkels zijn een essentiële bron van professioneel advies. Jouw persoonlijke hardloopstijl wordt op een loopband geanalyseerd voordat er een advies wordt uitgebracht. Je betaalt misschien wel meer, maar zo zorg je er wel voor dat je schoenen koopt die zullen helpen het beste uit jezelf te halen, bescherming zullen bieden tegen blessures en je vele kilometers ondersteuning en comfort zullen bieden!

Deo Silver Balls
Terug naar het begin
Zorg dat je nieuwe schoenen ook nieuw blijven ruiken en pak nare geurtjes en zweetvoeten aan nog voordat ze de kop opsteken met Hansaplast Deo Silver Balls. Gewoon even draaien om de schone geur te activeren en in elke sportschoen een geurverfrisser plaatsen. De ballen, ter grootte van een pingpongbal, werken tot wel twee maanden lang waardoor je elke keer dat je je sportschoenen aantrekt, kunt genieten van een vlaag hemelse frisheid.
Terug naar het begin

Sportbroeken

Geef jezelf optimale bewegingsvrijheid terwijl je warm blijft met een juiste hardloopbroek of een legging voor sporters – het is de investering meer dan waard. Er zijn verschillende soorten dus denk goed na over wat je precies gaat doen, voordat je iets koopt. Fleece is fijn voor hardlopen in de winter, terwijl compressieleggings ondersteuning bieden en het risico op blessures verminderen.

Een klein zakje voor je sleutels is erg handig maar niet elke legging heeft er een. Let bij je aankoop op deze essentiële accessoire. 

Deo Silver Balls Artikel Hansaplast
Terug naar het begin

Het juiste shirt

Het kan verleidelijk zijn om een oud katoenen shirt uit de kast te trekken om in te fitnessen, maar katoen absorbeert zweet – en wel snel. Hierdoor ontstaat een perfecte voedingsbodem voor bacteriën die zich aan je zweet te goed doen. Het is daarom de moeite waard om in een paar sportshirts te investeren die speciaal zijn gemaakt om in te sporten. Let op kenmerken als vochtabsorptie – om het zweet van je huid te halen en snel te drogen voor een droog en comfortabel gevoel tijdens het hardlopen of fitnessen. 

Deo Silver Balls Artikel Hansaplast
Terug naar het begin

Dat ruikt naar sportieve prestaties!

Het valt niet te ontkennen: sportschoenen, -kleding en –tassen staan niet bepaald bekend om hun prettige geur! Sporten en lichaamsbeweging is zweten. Je wilt zelfs zweten want dat betekent dat je hard aan het werk bent! Het probleem treedt op nadat je klaar bent met sporten. Bacteriën kunnen goed groeien in zweet, waardoor je sportspullen al snel gaan stinken in je tas of kluisje. Dit is hoe je ervoor zorgt dat jouw sportkleding een feest blijft om aan te trekken in plaats van een beproeving!

Negeer bij het wassen van je sportspullen de neiging om extra wasmiddel toe te voegen en sla de wasverzachter ook maar over. Je wasmachine kan maar een bepaalde hoeveelheid wasmiddel aan. Als je teveel gebruikt, vormt er zich een laag op je sportkleding die juist een broedplaats vormt voor bacteriën. Zo krijg je precies dat wat je juist probeert te vermijden: een nare geur.

Deo Silver Balls Artikel Hansaplast
Terug naar het begin

Hansaplast Deo Silver Balls zijn zeer effectief in het fris houden van je sportschoenen, en ze doen exact hetzelfde met je sporttas. Doe een of twee balletjes in je sporttas om een nare geur te voorkomen nog voordat deze de kop opsteekt. Deze slimme gadgets ter grootte van een pingpongballetje absorberen vocht en geven je tas, kleding en de rest een frisse, schone geur totdat je de spullen in de wasmachine stopt. Als je je sportspullen in een kluisje bewaart, is het slim om altijd voor de zekerheid een Hansaplast Deo Silver Ball achterin te leggen.

Met deze gebruiksvriendelijk, kleine deodorant voor schoenen hoef je je geen zorgen te maken over de geur van je schoenen en kun je je in plaats daarvan voor de volle 100% richten op het hardlopen of het beoefenen van je sport!

Deo Silver Balls Artikel Hansaplast
Terug naar het begin