Je ziet het voor je ogen gebeuren en het is niet de eerste keer. Je kindje is gevallen of heeft zich tijdens het spelen verwond. Natuurlijk begin je dan met troostende woorden, maar dat is niet genoeg. De wond, snee of schaafplek van je kind moet wel goed verzorgd worden. Na het schoonmaken en desinfecteren van de wond plak je er een pleister op, maar niet zomaar een pleister. Speciale pleisters voor kinderen met leuke plaatjes en felle kleuren werken veel beter. Een lief of stoer plaatje biedt troost én maakt je kind vrolijk. Onze pleisters, speciaal voor kinderen, zijn elastisch en ademen goed. Ze beschermen wondjes op een veilige manier en hebben een zeer goede hechting, wat handig is bij actieve en beweeglijke kinderen.

Disney pleisters

Is je kind al op weg om een stoere Jedi-ridder te worden? Ook helden hebben wel eens pech, maar met onze Star Wars pleisters is de pijn zo weg. Kijk in ons assortiment ook zeker eens naar leuke Disneypleisters. We hebben ze in een aantal leuke thema's. Als je kleine prinsesje gevallen is, plak je een mooie Disney Princess pleister op het wondje. Of je kiest voor een Frozen pleister en je ziet de traantjes weer plaats maken voor een lach. Natuurlijk zijn Hansaplast pleisters voor kinderen niet alleen leuk om naar te kijken. Ze zijn zo gemaakt dat ze je kind de beste kans geven op een snelle en goede genezing. Vervang onze pleisters minimaal één keer per dag en hou het genezende wondje goed schoon. Het verwijderen van een pleister met een goede hechting kan pijnlijk zijn. Echter, onze Disneypleisters hechten dan wel uitstekend, het verwijderen gaat eveneens gemakkelijk. Wil je een vrolijke pleister met Mickey Mouse-thema? Ook die zit in ons assortiment.

Terug naar het begin

Kinderpleisters online bestellen!

Heb je onze speciale pleistertjes voor kinderen nog niet in huis? Je kunt ze kopen bij de drogist of online. Wij hebben nog veel meer in huis. Zo vind je bij ons ook pleisters voor volwassenen, producten voor voetverzorging, verbandmiddelen en verzorgingsproducten voor je huid en haar. Werp eens een blik op je voorraad aan EHBO-spullen en bepaal wat er nog ontbreekt.


Terug naar het begin

Bekijk veilige en leuke kinderpleisters | Hansaplast

Kinderen spelen graag en krijgen soms ongelukjes. Met veilige én leuke Hansaplast kinderpleisters spelen ze zo weer verder. Ontdek onze opties online!