Image

Wondgenezing

2 min. leestijd
Toon meer

Een wond opgelopen? Gebruik producten voor wondgenezing van Hansaplast. Je wond herstelt veilig en snel. Bekijk onze wondgenezingsproducten online.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en iedereen krijgt wel eens te maken met een verwonding. Denk aan snijwonden tijdens het koken of een flinke schaafwond als je van je fiets bent gevallen. Heb je echt pech, dan loop je een scheurwond op, met een grote kans op littekenvorming. Heb je een wond, dan is het niet alleen pijnlijk, maar ligt de weg ook open voor vuil en micro-organismen die ontstekingen en ziektes kunnen veroorzaken. Gelukkig heeft Hansaplast een groot assortiment producten die wondgenezing bevorderen. Kijk in ons assortiment en bepaal welke producten je altijd bij de hand wilt hebben.

Genezing wond versnellen

Wil je een wond sneller laten genezen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Je wond moet kunnen ademen, maar afgesloten zijn voor vuil en bacteriën. Veel mensen denken dat ze wondgenezing versnellen als de wond droog blijft. Onze wondpleisters zorgen voor een afgesloten omgeving die vrij blijft van vuil en ziektekiemen. Je wond droogt niet uit en kan door de pleister heen goed ademen. Door je natuurlijke lichamelijke herstelprocessen te ondersteunen zal de genezing van je wond versnellen en loop je minder kans op complicaties als littekens of ontstekingen. Elke soort wond heeft een eigen ondersteuning nodig. Hansaplast heeft al meer dan 125 jaar ervaring met het leveren van wondgenezingsproducten met bewezen effectiviteit.

Wondgenezing met Hansaplast wondzalf

Je kunt wondgenezing bevorderen door te zorgen voor een optimaal milieu waarbinnen je natuurlijke herstelprocessen écht snel kunnen werken. Wij hebben hiervoor een uitstekende wondzalf. Deze zalf is dermatologisch getest en is bijzonder huidvriendelijk. Ook zeer gevoelige huid of de huid van je baby zal er geen nadelige effecten van ondervinden. Sterker nog, de wondzalf helpt bij de behandeling van luieruitslag. Wondzalf houdt je huid en de wondranden soepel en zorgt voor een afgesloten, maar goed ademend geheel. Je kunt vochtige wondgenezing gebruiken in combinatie met wondpleisters en het zal wondgenezing versnellen, of je nou te maken hebt met snijwonden, scheurwonden, schaafwonden of eerstegraads- en tweedegraads brandwonden. Wondzalf heeft nog een ander, zeer positief effect. Het vermindert de kans op littekenvorming aanzienlijk.

Bestel wondgenezingsproducten online!

Wil je je wond sneller laten genezen? Kijk online in ons assortiment en bestel die wondgenezingsproducten die je altijd binnen handbereik wilt hebben. Denk niet alleen aan wondgenezingsproducten, maar ook aan effectieve wondreiniging. Als je kinderen hebt, is het wellicht een goed idee om onze speciale kinderpleisters in huis te halen. Ook hebben we een ruim assortiment voetverzorgingsproducten. Bekijk snel ons algehele assortiment.


Verwante artikelen