Image

Spiral Heat – De eerste flexibele warmtepleister die met je mee beweegt!

0 min. leestijd
Toon meer

De nieuwe SpiroTherm-technologie

Biedt buitengewone 2D en 3D flexibiliteit dankzij de spiraalvormige cellen. Ze zijn ontworpen om mee te bewegen en mee te strekken met de natuurlijke contouren van het lichaam, terwijl het een behaaglijke warmte levert, precies waar het nodig is. Het innovatieve kleefpatroon van Spiral Heat biedt een optimaal huidcontact en effectieve warmteoverdracht voor 12 uur gerichte pijnverlichting.
  • Blijf bewegen!

    Experts raden aan om actief te blijven en om te blijven bewegen om zo rug en nekpijn controleerbaar te houden. Daarom zijn deze innovatieve en zeer effectieve pijnverlichtende warmtepleisters ontwikkeld om de voordelen om warmte en beweging te combineren. Wat je ook doet, dankzij de Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters hoef je met stijve of gespannen spieren niet te stoppen om alles uit het leven te halen.
  • Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Rug en Nek

    Handig voor behandeling voor rug en nekpijn. De pleisters zijn ontworpen naar de contouren van het lichaam en blijven bij elke beweging op hun plek gedurende de hele dag en bij welke activiteit dan ook. De grootte en vorm zijn ideaal voor zowel pijn in de onderrug, heup- en nekpijn en voor pijn in de schouder.
  • Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Multipurpose

    Biedt effectieve pijnverlichting voor meerdere lichaamsplekken. Ze kunnen eigenlijk overal waar nodig is gebruikt worden. Door de unieke vorm passen ze goed op plekken zoals polsen, gewrichten, ellebogen, knieën of op een spier die pijn doet.
Spiral Heat Application
Image

Verwante artikelen