Of het nu gaat om een kleine snee in de vinger of  een post-operatieve wond met hechtingen, wonden maken deel uit van het dagelijks leven.
Het kan echter moeilijk zijn om te weten of je het juiste doet wanneer je je wond behandelt of anderen helpt. Gelukkig hoeft een goede wondverzorging niet ingewikkeld te zijn!
Afhankelijk van het type, de grootte en de locatie, kunnen de meeste wonden gemakkelijk thuis worden behandeld.

Een goede wondgenezing bestaat uit 3 stappen:

spray

Een schone en gereinigde wond is de eerste stap naar een optimale genezing. Reinig de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes met de Hansaplast Wondspray om infecties te voorkomen.

De tweede stap is om de wond te beschermen tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres van Hansaplast.

Wondhelende zalf

In de derde stap kunt u uw wond veilig, snel en met een lager risico op littekens helpen genezen. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig is genezen.

Het volgen van deze drie eenvoudige stappen zal helpen om wondinfecties te voorkomen, snellere genezing te ondersteunen en het uiterlijk van je helende huid te verbeteren.Op deze manier weet je zeker dat je het juiste hebt gedaan voor jou en je dierbaren.

Raadpleeg altijd een arts als de wond diep is, hevig bloedt of tekenen vertoont van een infectie zoals roodheid, zwelling of warmte.
Houd er rekening mee dat, hoewel deze met grote zorg zijn samengesteld, de tips en adviezen op deze website geenszins in de plaats komen van medisch advies en behandeling. Als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt, raadpleeg dan een arts en volg medisch advies, ongeacht wat u op deze website hebt geleerd.
Lees en volg de instructies of folders van onze producten altijd zorgvuldig voor gebruik. Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op.